Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilafranca en Comú participa d’unes jornades sobre transició energètica al Parlament Europeu

Vilafranca en Comú participa d’unes jornades sobre transició energètica al Parlament Europeu

La regidora Montse Romagosa conjuntament amb altres càrrecs electes i membres dels Comuns ha participat d’unes jornades sobre energia i canvi climàtic a Brussel·les.

Jornades amb l’objectiu de conèixer les iniciatives europees
L’objectiu de l’expedició és aprofundir en la necessitat d’una transició energètica ambiciosa, medioambientalment sostenible i socialment justa coneixent de primera mà com estan treballant els grups dels Verds a les diferents administracions a la Unió Europea.
Les sessions han tingut entre d’altres, formacions sobre energies renovables, experiències i iniciatives locals, posada en Comú de les negociacions europees per avançar en la transició energètica, formació sobre comunitats energètiques locals o sessions sobre la necessitat de reformar el preu marginal de l’energia, la presentació de l’estudi “Accelerating the European Renewable Energy Transition”, la presentació de l’estudi dels Verds/ALE sobre pobresa energètica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: