Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca – Castelldefels: penúltim i últim volen sumar per escapar de la zona baixa

El Vilafranca buscarà trencar la ratxa de tres derrotes seguides,. L’equip buscarà repetir les bones sensacions de la segona part contra el Girona B.

Després de la disputa de quatre jornades de lliga, el FC Vilafranca s’ha convertit en l’equip més golejat de la categoria, encaixant 11 gols en 4 partits.

Després de la victòria en la jornada 1, en els tres últims partits, 3 derrotes seguides: 4-1 contra la Montañesa, 0-2 contra un intractable Europa, i diumenge passat, 4-2 contra el Girona B, a Riudarenes.

En els quatre primers compromissos de lliga, un denominador comú: l’equip encara no ha estat capaç de mantenir la seva porteria a zero. La defensa i la solidesa seràn claus en un grup 5 de Tercera molt competitiu i que es preveu molt igualat entre els 16 equips.

Aquest cap de setmana partit contra el cuer de la categoria, el Castelldefels, que també suma tres derrotes aquesta temporada. Pel Vilafranca, gran oportunitat d’escapar de la zona baixa contra un rival directe; mateix plantejament pel Castelldefels.

L’equip s’ha entrenat aquesta setmana pensant en el partit de diumenge a les 12h, als Canyars de Castelldefels. L’equip comptarà amb la baixa de Godbless, amb molèsties al genoll dret. El Castelldefels – Vilafranca es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: