Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acollirà durant els propers 5 cursos dos tribunals de les PAU

La previsió és que més de 300 alumnes de segon de batxillerat que estudien en els centres vilafranquins puguin fer les PAU el proper mes de juny entre el Milà i Fontanals i l’Eugeni d’Ors.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca acompanyada de les directores dels Instituts Milà i Fontanals i Eugeni d’Ors feia pública dilluns a la tarda aquesta informació, que valorava com a molt positiva pels estudiants de la vila.

Xell Montserrat apuntava que hi haurà dos tribunals, un en cada institut, per acollir més de 300 alumnes dels centres vilafranquins entre el 7 i el 9 de juny vinents per tal de fe les Proves d’Accés a la Universitat sense haver-se de desplaçar fins a Vilanova com passava fins ara.

Rebeca Menchón, directora del institut Milà i Fontanals recordava que ja van acollir les PAU l’any 2020 a causa de la pandèmia i que es va repetir el 2021 amb bones sensacions sobre tot per part dels alumnes.

De la seva banda, Verònica Arrufat directora del Eugeni d’Ors es mostrava també satisfeta de poder acollir aquestes proves per primer cop, tot considerant que eren una bona oportunitat per evitar trasllats innecessaris. Arrufat explica que es troben en fase d’obres, però que ja han reservat les aules per acollir els exàmens.

L’acord es va concretar la setmana passada, després que tant des de l’Oficina d’Accés a la Universitat d ela Generalitat com des de la seu de la UPC a Vilanova, que és qui coordina aquests tribunals, es visitessin els dos instituts vilafranquins per tal de comprovar que reuneixen les condicions per poder acollir els exàmens en les millors condicions.

Aquest juny doncs, els estudiants que cursen segon de batxillerat als centres de Vilafranca podran fer les PAU sense haver de marxar de la capital de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: