Dijous, 2 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VAAC obre convocatòria per sumar locals i artistes emergents

La segona edició de Vilafranca Aparador d’Art Contemporani obre convocatòria per sumar aparadors buits amb l’obra d’artistes consolidats i emergents.

VAAC va néixer l’any passat amb la voluntat de dinamitzar els locals comercials que havien quedat sense activitat al centre de Vilafranca mitjançant l’art contemporani i els vins del Penedès. Ara, el Casal i l’Ajuntament de Vilafranca preparen una segona edició de la proposta i obren convocatòria per sumar aparadors buits i artistes emergents.

El gerent del Casal, Salvador Casals, destaca que dels nou locals que van participar a la primera edició, cinc estan llogats o en reforma.

La convocatòria és oberta tant per als locals com per als artistes amb la novetat que es donarà un impuls a artistes joves i amateur del Penedès. També hi haurà artistes penedesencs ja consolidats i artistes amb projecció internacional.

El regidor de Cultura, Ricard Rafecas, valorava positivament la continuïtat de la iniciativa i agraïa la participació dels diferents agents que la fan possible.

Per la seva part, el regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, explicava que iniciatives com el VAAC són una bona eina per dinamitzar els locals comercials buits del centre.

La mostra tindrà lloc en un màxim de 10 locals del centre de Vilafranca del 24 de febrer al 23 d’abril del 2023. Seran dos mesos en els quals els locals es transformaran en aparadors d’art contemporani acollint el talent d’artistes de reconegut prestigi i d’artistes emergents i amateurs. Tot això combinat amb una mostra de vins de cellers penedesencs impulsats per joves.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: