Dimecres, 8 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una tecnologia per optimitzar la detecció de malalties guanya els premis IdeaVilafranca

La guanyadora de l’IdeaVilafranca és Nora Amama amb una beca de 1.500 euros

El PSC ha entregat els premis de la segona edició del concurs d’innovació per a joves ‘IdeaVilafranca’ amb la presència destacada del secretari general d’indústria Raúl Blanco com a membre del jurat.
La guanyadora de l’IdeaVilafranca, amb una beca de 1.500 euros, ha estat Nora Amama per una tecnologia de diagnòstic sanitari i de prevenció de malalties per alleugerir el funcionament del sistema sanitari.

En segon lloc, amb 750 euros de beca, Clàudia Pedernera, amb el projecte d’uns centres de producció vertical d’aliments a les escoles per ensenyar als estudiants a produir el seu propi aliment de qualitat. I en tercer lloc s’ha reconegut el projecte de Lídia Ocaña i Miquel Compte per una aplicació per compartir cotxe per anar a la universitat. El portaveu del PSC, Francisco Romero, destacava la varietat d’idees d’enguany.

Romero també apuntava com l’Idea Vilafranca és un projecte pioner que ja es pot dir que està consolidat a la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: