Divendres, 9 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tot a punt per la 22a Cursa de muntanya Castell d’Olèrdola

La cursa coincideix amb el 20è aniversari del Club BTT El Bressol, organitzador de la prova, fundat el 25 d’octubre de 2002.

Dins de l’atapeït calendari de curses a la comarca, aquest cap de setmana és el torn per la Cursa de muntanya Castell d’Olèrdola. Un esdeveniment que enguany arriba a la 22a edició, enguany recuperant el seu format tradicional, sense restriccions.

A hores d’ara, una setantena de persones ja han formalitzat inscripcions, obertes a través del web fins aquest divendres, 28 d’octubre, a un preu de 12 euros. Però encara hi haurà temps pels que arribin a darrera hora, ja que el mateix dia de la cursa també es tramitaran inscripcions, a 15 euros. Una part de la recaptació serà destinada a col·laborar amb la Marató de TV3.

La sortida s’efectuarà diumenge, a partir de les 9 del matí davant de l’escola Circell de Moja. A partir d’aqui un circuit de 12,5km que portarà els corredors per zones boscoses properes a la Muntanyeta, enfilant fins al Castell d’Olèrdola com a punt àlgid; passant a continuació per Can Castellví, i agafant diferents corriols i senders fins arribar a la meta situada al mateix lloc de la sortida.

La prova, que en un inici era una marxa BTT, és cursa a peu des del 2010, moment en què el Club BTT El Bressol, organitzador de la prova, va decidir recuperar el format. El Club enguany compleix 20 anys en actiu, des de la seva fundació en la prèvia de Tots Sants de l’any 2002. Una jornada esperada, que per fi arribarà aquest diumenge, amb la 22a Cursa del Castell d’Olèrdola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: