Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Terra Baixa, del programa El Llop de TV3, arriba aquest divendres a Vilafranca

L’obra es representarà al Teatre Casal a les 20h i a les 22h i les entrades valen 20 euros

Els administradors i administradores de la Festa Major de Vilafranca d’enguany porten al Teatre Casal de Vilafranca l’obra Terra Baixa, sorgida del programa El Llop de TV3, presentat per Àngel Llàcer que durant unes setmanes va demostrar el potencial artístic i escènic del teatre amateur a Catalunya.

Terra Baixa arribarà a Vilafranca aquest divendres en dues sessions: a dos quarts de vuit de la tarda i a les deu de la nit. Les entrades valen 20 euros, amb despeses de gestió a banda, i es poden comprar a codetickets.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: