Dimecres, 8 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Patí Vilafranca i Noia omplen el buit competitiu amb l’inici de la Lliga Catalana

Divendres (20:30h) el Patí rep la visita del Calafell i dissabte (20:30h) el Noia jugarà a la pista del Sant Cugat.

L’OKLliga viu un parèntesi competitiu fins el proper 19 de novembre, amb motiu de la disputa del Mundial, els World Roller Games, a San Juan, Argentina. Tot i l’aturada, els equips catalans no marxen de vacances: aquest divendres dona inici la 18a edició de la Lliga Catalana.

Patí Vilafranca i Noia debutaran aquest cap de setmana. Els vilafranquins ho faran divendres a les 20:30h, a la Poliesportiva, contra el Calafell.

La Lliga Catalana la conformen 12 equips, dividits en 4 grups, de tres equips. Al grup 1, Girona, Reus i Igualada; grup 2, Sant Cugat, Noia i Voltregà; grup 3, Arenys, Lleida i Caldes; i grup 4, Vilafranca, Calafell i Alcoi, únic equip no català, ocupant el buit del Barça, que enguany no hi participa.

Al final de les tres jornades, es classificarà a la següent fase cada primer de grup. A partir d’aquí semifinals i final, que es disputaran el cap de setmana del 12 i el 13 de novembre, al Pavelló Municipal d’Esports de Santa Perpètua de Mogoda.

Un mes de Lliga Catalana que servirà per preparar-se i tornar més forts al final de la primera volta de lliga. El Noia debutarà dissabte, a les 20:30h, a la pista del Sant Cugat. En el segon i definitiu partit pels dos equips penedesencs, el 5 de novembre, el Patí rebrà l’Alcoi, i el Noia jugarà contra el Voltregà a l’Ateneu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: