Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 500 esportistes i 37 equips defensaran els colors de l’Atlètic Vilafranca

El 26 d’agost l’entitat retirava el seu equip sènior de la Preferent Femenina, al trobar-se amb un nombre mínim de jugadores que no permetia competir. El repte és tornar a crear el sènior femení.

La Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca ha presentat els 37 equips que conformen l’entitat aquesta temporada en un acte de pel·lícula al Municipal de Vilafranca, amb llums de colors, fum i focs artificials. Una gran posada en escena que dona el tret de sortida a la temporada.

Enguany més de 500 jugadors i jugadores vestiran la samarreta de la Fundació en les diferents categories del club. En l’inici del nou curs l’Atlètic Vilafranca tenia la mala notícia de la dissolució del seu equip sènior femení, que competia a la Preferent Femenina. Ara mateix el club treballa en poder tornar a confeccionar un nou equip, a poder ser, de cara a la propera temporada.

Un equip que promet donar bones notícies a la Fundació és el sènior masculí que competeix a la Segona Catalana, i dirigit per Parxi Atsarà. De moment els chiquilineros sumen tres victòries i només una derrota en l’inici de lliga, a un punt del liderat del subgrup 3B de Segona Catalana.

Enguany seguirà endavant l’equip de futbol inclusiu, creat a principis d’any. Aquest conjunt format per persones amb diversitat funcional, amb la col·laboració de la Fundació Mas Albornà, és un dels projectes més especials de l’entitat, i que també va gaudir d’un bany de masses en la presentació dels equips al Municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: