Dissabte, 3 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’atur al setembre es manté amb la mateixa xifra que el mes passat a l’Alt Penedès

En números absoluts es pot dir que a la comarca no ha crescut l’atur en el darrer mes.

El setembre ha tancat amb 4.977 persones als registres, que és la mateixa xifra que la del mes d’agost. A Vilafranca sí que ha crescut lleugerament el nombre d’aturats, arribant als 1991, 16 més que a l’agost. A Sant Sadurní i als Monjos l’atur ha baixat en una persona respectivament, amb total d’aturats de 459 a la Capital del cava i de 382 a Santa Margarida i els Monjos. I a Gelida s’ha reduït de forma destacada l’atur el mes de setembre, en 18 persones menys, amb un total ara de 332 aturats.
En canvi al conjunt de Catalunya l’atur ha pujat per tercer mes consecutiu, i al setembre ha crescut en 3.373 persones. La xifra total és de 354.318 aturats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: