Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Sant Sadurní habilita cinc punts d’emergència per a la recollida de residus

L’Ajuntament de Sant Sadurní habilita cinc punts d’emergència per a la recollida de residus

Aquesta passada nit s’han tornat a incomplir els serveis mínims acordats amb motiu de la vaga en la recollida de residus porta a porta per part dels treballadors de Prezero

Davant el flagrant incompliment dels serveis mínims durant la nit de divendres, en el primer dia de vaga en la recollida de residus porta a pota, l’Ajuntament de Sant Sadurní va habilitar dissabte cinc punts d’emergència.

Així mateix, adverteix que en aquests moments continua la incertesa sobre la cobertura que es prestarà en els propers dies de recollida porta a porta i apel·la a la responsabilitat dels veïns i veïnes per tal de contribuir a mantenir els carrers en les millors condicions possibles.

L’Ajuntament exigirà fermament al departament de Treball i Empresa el compliment de les ordres de serveis mínims, que establien una cobertura del 50% tant a domicilis com en la recollida comercial, i un servei habitual en l’entorn de centres sanitaris i d’assistència, centres d’ensenyament amb servei de menjador i mercats municipals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: