Dimecres, 8 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament confirma que la Generalitat destinarà 7’6 milions per fer un nou Baltà Elias

L’escola al barri de Sant Julià ha complert 50 anys, i presenta diverses deficiències. Ara s’inicia un projecte per fer un nou centre que s’instal·laria en el mateix espai de l’actual Baltà i Elias.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament, Xell Monsetrrat, ha confirmat aquest migdia que han rebut la confirmació a una demanda que fa anys que està sobre la taula, i que fa referència a la necessitat de solucionar els problemes estructurals que té l’escola Baltà i Elias.

La regidora comenta que l’edifici té 50 anys, i que ja fa temps que s’hi han detectat esquerdes. Per aquest motiu des de la comunitat educativa i el mateix ajuntament fa temps que s’estava demanant que la Generalitat hi actués.

Avui dimarts s’ha confirmat que hi ha una partida de 7’6 milions d’euros consignada per aquest propòsit emmarcada en projectes a realitzar entre 2022 i 2029. Des de l’Ajuntament celebren que per fi s’hagi atès aquestes demandes.

Ara s’obre un llarg procés que passarà per tal de realitzar una anàlisi de l’edifici actual, i s’iniciï també converses amb la comunitat educativa de cara a veure com ha de ser el nou centre que es començaria a construir després. La intenció és que durant un temps hagin de compartir espai l’activitat lectiva en aquest centre amb les obres del nou Baltà i Elias que es construirà en la mateixa ubicació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: