Diumenge, 29 de Gener de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Taula de la Salut Mental vol tornar a focalitzar l’atenció després dels dos anys de pandèmia

La Taula de la Salut Mental de l’Alt Penedès reuneix una quinzena d’entitats i vol ajudar a donar visibilitat i trencar els estigmes en relació a les malalties mentals.

El proper 10 d’octubre s’escau el Dia Mundial de la Saut Mental, i al voltant d’aquesta data s’han organitzat un seguit d’activitats des de la Taula de la Salut Mental de l’Alt Penedès. Xavier Vallès, president d’Entrem, explicava que les 15 entitats que conformen la Taula continuen treballant per donar visibilitat a les persones que pateixen malalties mentals.

En aquest sentit consideren que després dels dos anys de pandèmia és especialment important vetllar per la salut mental de la població. Xavier Vallès.

El primer dels actes que s’han organitzat és aquest divendres 7 d’octubre amb el lliurament de premis del III concurs literari ‘Les paraules parlen per tu’, a les 12 del migdia a l’Auditori del Vinseum. El dissabte 8 es farà un torneig de tenis taula i una paella de germanor al pati de l’escola Pau Boada i el mateix dia 10 a les 7 de la tarda s’ha previst una sessió de cinema a la sala Zazie amb la pel·lícula ‘Especiales’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: