Dimecres, 8 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La 7a edició de la Fira de la Transhumància arriba als Monjos aquest cap de setmana

La 7a edició de la Fira de la Transhumància arriba als Monjos aquest cap de setmana

Santa Margarida i els Monjos acollirà aquest diumenge una nova edició de la Fira, davant del Punt d’Informació turística del mercat, de les 10 a les 14 hores.

L’esdeveniment, ja tradicional al municipi, aplega tota mena de productors i artesans de productes relacionats amb la ramaderia, com formatges i embotits, i amb els vins i caves, podent veure les seves elaboracions en la trentena de parades que hi conformaran la Fira d’enguany.
La fira comptarà amb un tancat d’ovelles, així com nombroses activitats infantils i relacionades amb la transhumància i, també, s’hi podrà visitar el mercat d’artesania i brocanters.
A un quart d’una Fira inclourà l’actuació del Ball de Pastorets d els Monjos i l’Ovella de Castellví i, seguidament, aproximadament a tres quarts d’una, es podrà gaudir de la música del duet Carla&Laia. També es podrà visitar l’exposició “El camí ramader de la Marina. De la Cerdanya al Penedès”, que s’ubicarà a la mateixa fira durant tot el matí.
Els actes de la Festa de la Transhumància inclouen un programa d’activitats paral·leles a la fira, que comença avui, divendres, amb dues activitats vinculades al programa “Viu el parc”. La primera, “Històries del bosc, es durà a terme a les cinc de la tarda a la Biblioteca, a càrrec de la companyia “Fes-t’ho com vulguis” i, la segona, el taller “El teixit de la vida”, que es farà al Molí del Foix, a les 18 hores i dinamitzat per Carles Alcoy. Per a aquesta segona activitat, cal fer inscripció prèvia enviant un correu a
Demà, dissabte, les activitats se centren al Castell de Penyafort, amb un bon grapat d’actes, des de les sis i fins les onze de la nit, que inclouen poesia, visites guiades, maridatges amb productes locals i concerts, posant el punt i final amb un gran castell de focs al parc de la Biblioteca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: