Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ivan Moreno repassa 8 anys gloriosos com a entrenador del Vilafranca a l’Esports 21

El tarragoní mantenia una interessant conversa a la tertúlia de l’Esports 21, acompanyat per Tito Boada, Lluís Montaner, Antoni Carbó i Xavi Sans.

Aquest dilluns al vespre la tertúlia de l’Esports 21 de Ràdio Vilafranca comptava amb la visita especial de l’exentrenador del FC Vilafranca, Ivan Moreno. Acompanyat dels col·laboradors habituals, el tarragoní mantenia una conversa molt especial repassant els seus 8 anys a Vilafranca, començant pel seu debut contra el Reus a la Copa Catalunya, i recordant anècdotes i moments especials d’aquesta bonica història que es tancava fa just una setmana.

Una setmana lluny de les banquetes en la qual ha pogut gaudir de petites coses que fins fa res la seva tasca li impedia.

A més dels motius que el van portar a prendre la decisió de dimitir, l’entrenador també rememorava episodis d’aquestes darreres temporades, com els playoffs d’ascens contra l’Atlético Malagueño i l’Adarve. Ivan Moreno també va destacar les dues cares de la feina d’entrenador, amb els bons i els mals moments.

Després de tancar capítol a Vilafranca, Moreno no tanca les portes a tornar a entrenar, fet que desitja tornar a fer “el més aviat possible”. Ara toca ser pacient.

L’exentrenador, que agraia el suport i l’escalf de tot l’entorn del club durant aquests anys, comentava que ara només queda «passar pàgina» i que seguirà sent “un seguidor més” del degà. L’entrevista d’Ivan Moreno a l’Esports 21 de Ràdio Vilafranca es pot recuperar a través del nostre web rtvvilafranca.cat, a l’apartat ‘A LA CARTA’.

Precisament, Ivan Moreno serà el protagonista de l’espai ‘L’entrevista’ de Penedès TV, aquest dijous, a partir de les 15:30h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: