Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC Vilafranca distribueix una revista amb informació sobre el candidat a l’alcaldia Pere Sàbat

Aquestes dies moltes cases de vilafranquins i vilafranquines rebran la nova revista d’ERC Vilafranca que presenta al candidat a l’alcaldia Pere Sàbat, actual portaveu del Grup Municipal d’ERC.

A les primeres dues pàgines es pot llegir una cronologia més personal de Sàbat, amb fotografies i textos amb els principals moments biogràfics, així com un article on resumeix perquè es presenta a l’alcaldia de Vilafranca. Seguidament, dues pàgines amb una extensa entrevista que li fa la periodista Laia Paretas, on fa una diagnosi de com veu Vilafranca i explica perquè cal una nova etapa al capdavant de l’Ajuntament. La revista continua explicant la Ruta del Canvi, acció que porta a terme el grup municipal d’ERC Vilafranca a visitar diferents governs municipals per recollir idees i propostes per aplicar a Vilafranca. I, per acabar, la contraportada, està dedicada a la Plataforma 100×100 Vilafranca, grup format per persones de la societat civil vilafranquina que donen suport a Pere Sàbat com alcalde.

Es pot consultar la revista també en format digital http://www.peresabat.cat/sabat-alcalde-el-butlleti/ i des d’ERC estan oberts a rebre propostes i idees a través del correu electrònic

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: