Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els ajuntaments afectats i la Mancomunitat, pendents de com evolucioni la mediació

La vaga continua després de la reunió entre treballadors i empresa amb la participació de Mediació del Departament de Treball.

Divendres tenia lloc la reunió de mediació del Departament de Treball per intentar acostar posicions entre PreZero i treballadors però la vaga continua. Recordem que es tracta d’una vaga dels treballadors de la recollida de residus porta a porta que es va iniciar el passat 8 d’octubre i que els municipis afectats són Sant Sadurní d’Anoia, Torrelavit, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona i Olèrdola.

Des de la Mancomunitat Penedès – Garraf, ens que gestiona el servei de recollida de residus, van emetre divendres un comunicat exigint que s’arribi a un acord.

Des de la Mancomunitat recorden que «la recollida de residus és un servei essencial per a la ciutadania i les conseqüències de la vaga comporten un alt impacte en la salut pública dels municipis afectats». Segons la Mancomunitat, tot i el constant seguiment dels serveis mínims, «els seus incompliments ha comportat que els residus que la ciutadania separa i lliura al carrer correctament, s’acumulin a la via pública i no es dugui a terme un correcte reciclatge, amb l’impacte negatiu que suposa pel medi ambient».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: