Dijous, 2 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Vinseum adjudica la producció i muntatge del futur museu

El Vinseum adjudica la producció i muntatge del futur museu

La museografia anirà a càrrec d’una UTE que té entre els seus treballs el Museu de la Vida rural o el Museu Casteller. La producció audiovisual la farà una UTE que ha produït, per exemple, ‘Alcarràs’.

S’han presentat un total de tretze empreses: set pel lot A (museografia) i sis pel lot B (producció dels audiovisuals).

Les ofertes qualificades amb la millor puntuació són les de la UTE SonoCroquis pel que fa a producció de la museografia i de la UTE Goroka-Lastor Media-Vilaüt Films pel que fa a la producció audiovisual.

La UTE Sono-Croquis està formada per dues empreses catalanes. Entre els treballs de Croquis destaquen la museografia del Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí, del Museu Casteller de Catalunya a Valls i el Museu de Menorca o la producció de la museografia de la Casa de la Festa Major de Vilafranca.

Per la seva part la UTE Goroka-Lastor Media-Vilaüt Films la integren tres productores d’audiovisual i de cinema. Entre els treballs més destacats que signen les tres empreses trobem la producció de les pel·lícules ‘Alcarràs’, ‘Mediterráneo’ i ‘Tierra firme’ o l’autoria del programa ‘Crims’ de Televisió de Catalunya.

Seguint el calendari previst del procediment establert per a la licitació, el dimarts vinent les empreses millor qualificades procediran a la signatura del contracte. Serà llavors quan s’iniciaran les tasques de producció, subministrament i muntatge de la nova museografia del futur museu, sota la direcció d’obra del despatx Varis Arquitectes, responsables del disseny expositiu. L’objectiu és poder tenir inaugurada la totalitat de l’equipament al maig de 2023.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: