Dijous, 2 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vilafranquí Marc Fernández guanya dos premis al certamen coreogràfic de Sabadell

Al concurs s’hi van presentar les 5 coreografies seleccionades d’entre més de 60 propostes rebudes en la convocatòria oberta

La companyia del vilafranquí Marc Fernández i Julio Leon ha estat guardonada amb el primer premi de la dissetena edició del Certamen Coreogràfic de Sabadell. Al concurs s’hi van presentar les 5 coreografies seleccionades d’entre més de 60 propostes rebudes en la convocatòria oberta.

El duo format per Marc Fernández i Julio Leon va guanyar el primer premi que consisteix en 2.000€ i una residència artística a l’Estruch amb la peça (ÍOR) i a més també va guanyar el premi popular de 600 euros atorgat pel públic i, per tant, la companyia també es va emportar una residència al Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre. D’aquesta manera, la companyia rebrà l’acompanyament/tutorització i ajuda en la composició de la peça o d’una propera creació coreogràfica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: