Dimecres, 29 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘El viaje de Julieta’ inaugurarà el Most i l’actriu Julieta Serrano rebrà el Premi Honorífic

‘El viaje de Julieta’ inaugurarà el Most i l’actriu Julieta Serrano rebrà el Premi Honorífic

L’onzena edició del Most Festival Internacional de Cinema del Vi ja és a tocar.

Del 3 al 13 de novembre al Penedès i del 23 al 27 al Priorat, l’aliança entre la cultura vitivinícola i l’audiovisual tornarà a oferir uns dies intensos de trobades, projeccions, tastos i premis.

La gala d’inauguració, que tindrà lloc el proper dijous 3 de novembre al Kubrick Cinema de Vilafranca, estarà presentada per l’actriu Tània Sàrrias, i comptarà amb el lliurament del Premi Honorífic a Julieta Serrano i la projecció del documental ‘El viaje de Julieta’, de Pancho García Matienzo. Tot un homenatge a l’apassionant vida de Serrano, la persona i l’artista. El documental compta amb les intervencions de Pedro Almodóvar, Héctor Alterio, Antonio Banderas, Ana Belén, Rossy de Palma, Carme Elias, Núria Espert, Cayetana Guillén Cuervo o Marisa Paredes, entre altres.

Un altre plat fort del Most Festival d’enguany serà la gala de cloenda, que se celebrarà el diumenge 13 de novembre a l’Auditori Municipal de Vilafranca. La protagonitzarà la premier a Catalunya de l’esperada pel·lícula ‘Suro’, de Mikel Gurrea, que ell mateix presentarà al festival, i el lliurament dels Premis Most 2022. La gala serà conduïda pel periodista Xavier Graset.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: