Dimarts, 23 d'abril de 2024

El Riudebitlles supera l’Espirall amb 4 gols en 15 minuts (0-5)

L’equip entrenat per Alejandro Carretero segueix segon a la classificació i només ha perdut un partit aquesta campanya.

El Riudebitlles allarga la seva bona ratxa en l’inici de temporada, aconseguint una nova victòria, amb maneta inclosa en la seva visita a Vilafranca: 0-5 davant l’Espirall.

Tot i el marcador, el partit va ser molt equilibrat des de l’inici, amb un Riudebitlles un punt més perillós de cara a porteria rival.

Als 11 minuts, Castillo obria la llauna, culminant una gran jugada de Galimany, un dels homes del partit.

Al segon temps, l’Espirall va somiar amb l’empat, sense concretar, cosa que sí va fer el Riudebitlles, amb quatre gols en l’últim quart d’hora.

El 0-2 era de Lluc Miralles, amb assistència d’Ivo Luque, i Adrià Urpí feia el tercer aprofitant la badada de Cepero, que al 87 veia la vermella directa. L’àrbitre assenyalava un penal que Ivo Luque no perdonava.

Al temps d’afegit, Oscar Baca tancava la golejada fent el cinquè a la sortida d’un còrner.