Diumenge, 29 de Gener de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pobles de l’Alt Penedès recuperen amb força les fires que permeten la promoció econòmica

En les darreres setmanes s’han estat celebrant diverses fires i esdeveniments de promoció comercial a diversos municipis de l’Alt Penedès.

I tots han viscut la revifalla, desprès dels efectes de la pandèmia. El darrer exemple ha estat aquest cap de setmana a Castellví de la Marca o ha tornat a viure’s una Fira Enogastronòmica de la Festa del Most com les d’abans.

La regidora de Promoció Econòmica de Castellví, Dària Santiago, es mostrava molt satisfeta del resultat de la festa d’enguany.

La Festa del Most ha pogut recuperar enguany totes les activitats i fins i tot també actes de pirotècnica que van quedar pendents de la Festa Major.

Així, doncs, es pot dir que enguany ha estat el de la recuperació post-covid de les fires de promoció econòmica als municipis.

A la Fira Enogastronòmica de la Festa del Most, aquest dissabte, es van poder tastar productes de les caves i cellers de Castellví de la Marca i degustacions gastronòmiques dels restaurants del municipi. Hi participaven les Caves Pere Rius, Cava Berdié, Terra de Marca, Bolet, AYMAR i Vila Morgades. Per part dels restaurants, es podia degustar els platets de Cal Padrí, La Societat de la Múnia, Bar Restaurant La Múnia i L’Hort de la Carmeta. L’activitat s’acompanyava de concerts en directe de grups penedesencs com per exemple el de Xavi Diaz Quartet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: