Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal aprova el conveni per a l’impuls de les polítiques d’Igualtat i Feminismes

El dijous passat es va celebrar Ple ordinari del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Dins l’Àrea d’Atenció a les Persones, es va portar a aprovació el conveni amb el Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat per a l’impuls de les polítiques de promoció de la igualtat i els feminismes per al període 2022-2025.
El conveni va acompanyat del corresponent finançament anual i permetrà al Consell Comarcal treballar en 3 eixos: el desplegament de la xarxa del Servei d’Atenció Integral LGBTI+, l’atenció i la resposta integral per a dones en situació de violència masclista i els seus fills i filles, i la primera acollida de les persones refugiades i desplaçades.
El conveni es va aprovar per unanimitat.
D’altra banda el grup comarcal d’Esquerra Republicana de Catalunya va defensar una moció en defensa de la crema de restes vegetals als camps de conreu. Tot i que en el moment de presentar la moció ja s’havia anunciat la modificació de la llei, i tot i que temporalment es poden sol·licitar permisos excepcionals de crema a través del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat, es va considerar oportú votar-la al plenari comarcal per insistir davant el Govern espanyol.
La moció es va aprovar per unanimitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: