Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal acollirà del 8 al 12 d’octubre una nova edició de l’Escena Penedès

Els dies 8, 9, 11 i 12 d’octubre el Teatre El Casal acollirà la cinquena edició del festival Escena Penedès, organitzat pel Casal i la Coordinadora de Grups Amateurs de Teatre de l’Alt Penedès.

Enguany programarà cinc obres de teatre acompanyades d’un maridatge previ de vins. Començarà el dia 8 d’octubre a les sis de la tarda, amb la companyia A Pèl de Puigdàlber que presentarà ‘Un dia és un dia’ i a dos quarts de deu La Companyia És grata, de Can Rossell, portarà a escena ‘Arsènic i puntes de coixí’.

L’endemà, 9 d’octubre, a les vuit es representarà l’obra premiada amb el vuitè Premi Rosa Florido ‘Garrí al forn amb compota reineta’, a càrrec d’El Mirall de Blanes. L’11 i 12 d’octubre es representarà ‘Saló de primavera’ a càrrec de L’Arrel de Sant Miquel, i ‘Montserrat, Marta i Maria’ de Loftu, de la Múnia.

El festival també inclou una masterclass amb algun actor o actriu reconeguts oberta a tothom a un preu de 15 euros per sessió. Les entrades pels espectacles es poden adquirir prèviament a la pàgina web del Teatre Casal a uns preus que van dels 5 als 7 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: