Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dissabte d’òpera, o quasi, amb ‘Companyia Il·luminati’ al Teatre Casal

Dissabte d’òpera, o quasi, amb ‘Companyia Il·luminati’ al Teatre Casal

Un enginyós espectacle on tres cantants hauran de superar diversos obstacles per poder dur a terme un bon concert amb registres i elements originals.

Aquest dissabte 15 d’octubre, a 2/4 de 9 del vespre, es representarà al Teatre Casal l’espectacle ‘Quasi Òpera’, de la mà de Cia. Il·luminati. Un espectacle que girarà entorn de l’Òpera, o bé de la idea que en tenim.

L’òpera és en essència un art especial perquè els seus intèrprets canten en un estil que no es dóna en cap altra disciplina artística. Seria acceptat doncs cantar òpera sense cantar operísticament? I a l’inrevés: el rock, el heavy o el pop serien també acceptats amb la veu operística?

Aquests i altres enigmes es resoldran en aquest enginyós espectacle, en el qual tres cantants, hauran de superar una sèrie d’obstacles (materials, artístics i sensorials) per dur a bon port un concert.

Les entrades són a la venda a www.teatrecasal.com i a partir d’una hora abans de l’espectacle a taquilla.
Aquest espectacle és gratuït per a sòcies i socis del Casal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: