Dimarts, 6 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dimecres comencen les obres del Pla d’Intervenció Integral al carrer Sant Jocund

Dimecres comencen les obres del Pla d’Intervenció Integral al carrer Sant Jocund

A partir del proper dimecres 5 d’octubre estarà tallat al trànsit i estarà prohibit l’estacionament al carrer Sant Jocund.

A partir del proper dimecres 5 d’octubre estarà tallat al trànsit i estarà prohibit l’estacionament al carrer Sant Jocund amb motiu de l’inici de les obres de renovació de la xarxa d’aigua i clavegueram, prèvies a la reurbanització del carrer que es durà a terme a continuació. La reurbanització del carrer Sant Jocund forma part del projecte que inclou també el carrer de la Lluna, la plaça i el carrer de Puigmoltó, inclòs en el Pla d’Intervenció Integral al Centre i al carrer Comerç-PIICC, que s’està executant actualment.

Els treballs de renovació de la xarxa d’aigua i clavegueram, que executarà Aigües de Vilafranca, duraran aproximadament unes 5 setmanes i a continuació es farà la reurbanització del carrer que inclourà l’ampliació de voreres, la plantació d’arbrat, i la instal·lació de mobiliari urbà i enllumenat.

Amb motiu d’aquestes obres el trànsit estarà tallat i no es podrà estacionar al c/ Sant Jocund. Només podrà entrar al carrer de la Font el veïnat que disposi de comandament per accedir als seus aparcaments privats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: