Dilluns, 30 de Gener de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Després de superar el campió, el Noia visita un Barça imbatut

L’equip de Pere Varias és tercer de la classificació d’OKLliga, a dos punts del líder: un Barça que ho ha guanyat tot en l’inici de la lliga.

Abans de l’aturada mundialista el Noia visitarà el Palau Blaugrana, aquest dissabte, a les 17h, per enfrontar-se a l’actual líder de l’OKLliga, el Barça, únic equip que es manté imbatut en aquest inici de temporada. L’equip de Pere Varias arriba al xoc després de superar l’actual campió de lliga, el Liceo, en un partit memorable a l’Ateneu.

Ara mateix el Noia és tercer classificat amb 12 punts. L’equip ho ha guanyat tot, excepte el duel de fa dues setmanes a casa contra el Reus. Després d’enfrontar-se als dos finalistes de la passada lliga, ara torn pel Barça. L’entrenador comenta que el guió de partit “no tindrà res a veure amb els dos últims”, davant Reus i Liceo.

El Barça, actual líder amb 15 punts de 15 possibles, ve de guanyar amb comoditat el Sant Cugat, per 1-8. En els primers 25 minuts de partit, els blaugranes ja gaudien d’un 0-8 a favor.

Barça- Noia, gran partit per tancar aquesta primera minifase de la lliga, prèvia al Mundial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: