Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Blaumut porta ‘Olímpica i Primavera’ aquest diumenge a l’Auditori de Vilafranca

Blaumut porta ‘Olímpica i Primavera’ aquest diumenge a l’Auditori de Vilafranca

El concert comptarà amb la col·laboració especial de l’escola municipal de música M. Dolors Calvet.

Aquest diumenge, a les 7 de la tarda, Blaumut presenta a l’Auditori Municipal de Vilafranca el seu últim treball, ‘Olímpica i Primavera’. La formació porta a escena la seva particular mescla de pop i música clàssica i, en una constant experimentació, el grup reinterpreta i modernitza el so més pur dels instruments de cambra al servei d’un espectacle contundent on els ambients i l’èpica juguen amb la poètica dels textos.

En el marc d’aquest concert, l’Escola Municipal de Música Mª Dolors Calvet reprèn les seves activitats en col·laboració amb la temporada d’espectacles de l’Auditori de Vilafranca. En aquest cas, l’orquestra de l’escola participarà en el concert de Blaumut fent tàndem amb la seva secció de corda. Els arranjaments han estat escrits per Oriol Aymat, violoncel·lista del mateix grup, i assajats a l’escola per part d’alumnes i professorat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: