Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un cicle sobre cinema africà arriba a la sala Zazie de Vilafranca

El 30 de setembre i l’1, 7, 8 i 9 d’octubre, la sala Zazie de Vilafranca acollirà la projeccció de diversos films d’un cicle de cinema africà.

Les primeres pel.lícules seran el dia 30 amb dues cintes senegaleses, «Astel» de l’any 2021 i «La petite vendeuse» de l’any 1998 que aniran acompanyades d’una tertúlia amb l’escriptora Agnes Agboton i membres de l’ONG Alkària.

L’objectiu del cicle és acostar la realitat del continent africà amb films de diversa tipologia a tota la ciutadania. La regidoria d’Igualtat, Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntanent, el cineclub Vilafranca i l’ONG Alkària col.laboren en l’organització del cicle

En jornades posteriors, es projectaran més cintes relacionades amb el Sàhara, Guinea Equatorial o sobre la crisi dels refugiats al Mediterrani. A més, l’1 d’octubre es presentarà el joc de cartes «Kandra» a càrrec de de l’ACAPS Wilaia Alt Penedès.

El cicle finalitzarà el 9 d’octubre a dos quarts de dotze del migdia amb la projecció d’una pel.lícula d’animació destinada al públic infantil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: