Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

TIAM, intervenció en demències reprèn els grups de suport per a familiars i cuidadors

Les sessions seran cada quinze dies, els dimarts en horari de tarda a l’Escorxador, per oferir acompanyament i compartir experiències a les persones cuidadores.

A partir del proper 28 de setembre l’entitat ofereix un espai pels familiars, tant en format individual com grupal, des de la convicció que l’acompanyament professional a les persones cuidadores repercuteix positivament en el benestar de la persona que cuiden i en elles mateixes.

L’objectiu del recurs és acompanyar durant el procés de la malaltia, oferint un espai segur i de confiança on poder aprendre i que permeti compartir experiències.

Les sessions estan conduïdes per la psicòloga Sofía Díaz, especialitzada en psicoteràpia analítica grupal, i en elles es parla, entre d’altres, de les característiques de la malaltia per facilitar-ne la comprensió.

També es proporcionen estratègies per millorar la comunicació amb el familiar i per reconduir situacions estressants, aportant eines per gestionar el dia a dia i reduint el xoc emocional causat, la majoria de vegades, pel diagnòstic i pel canvi de rol.

Les sessions grupals es realitzaran quinzenalment els dimarts de 2/4 de 6 de la tarda a 7 del vespre a l’Escorxador de Vilafranca, i tindran un cost mensual de 30€. Per facilitar la participació al grup, l’entitat ofereix simultàniament i a la mateixa instal·lació el Programa CAPIR, tractament no farmacològic en format grupal adreçat a persones que pateixen deteriorament cognitiu.

Les persones interessades poden demanar més informació o inscriure’s contactant al correu electrònic o al telèfon 693.004.512.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: