Diumenge, 26 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Subvencions per a persones joves fins a 36 anys amb contracte de lloguer

Subvencions per a persones joves fins a 36 anys amb contracte de lloguer

El Servei d’Habitatge del Consell Comarcal de l’Alt Penedès tramita les subvencions de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per a persones joves fins a 36 anys.

Els joves, de fins a 36 anys, que tinguin un contracte de lloguer d’un habitatge o habitació o un contracte de cessió d’ús, poden sol·licitar una subvenció.

Des del Servei Comarcal d’Habitatge s’aconsella fer el tràmit per internet i tenir la documentació preparada abans de fer-lo. Necessitaran tenir un certificat digital, el certificat de titularitat d’un compte bancari, el contracte de l’habitatge o habitació i els rebuts dels pagaments. També cal estar empadronat a l’habitatge i acreditar els ingressos de l’exercici 2021.

L’import d’aquestes subvencions podrà ser de fins a 250 euros mensuals, amb el límit de l’import mensual de la renda o del preu de cessió, i es concedirà per 1 any. Poden ser beneficiàries d’aquesta subvenció totes les persones convivents titulars del contracte que compleixin els requisits de la convocatòria.

El termini per sol·licitar aquestes subvencions finalitza el divendres 7 d’octubre a les 15h. Tota la informació referent a aquesta convocatòria es pot trobar a la pàgina web del Servei Comarcal d’Habitatge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: