Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sergi Aragonès i Pau Bargalló, a la llista de Guillem Cabestany pel Mundial d’Argentina

El Mundial tindrà lloc del 6 al 13 de novembre a San Juan (Argentina). De cara a la cita mundialista, l’entrenador del Noia, Pere Varias, s’incorpora com a segon de Cabestany.

Els penedesencs Sergi Aragonès i Pau Bargalló, al Mundial d’Argentina. Els jugadors de Reus i Barça, respectivament, són dos dels 10 que formen part de la convocatòria de la Selecció Espanyola pels World Skate Games, del proper mes de novembre, i que el seleccionador Guillem Cabestany feia pública aquest dimecres al vespre.

El Celler de La Fassina de Can Guineu, de Sant Sadurní, acollia l’acte en què també s’anunciaven les 10 jugadores convocades pel seleccionador femení Ricard Muñoz.

Pel que fa a l’equip masculí, el composen Xavi Barroso i el porter Xavi Malián, del Porto; Nil Roca, del Benfica; Ignacio Alabart, Pau Bargalló i el porter Sergi Fernández, del Barça; Ferran Font i Toni Pérez, de l’Sporting;
Sergi Aragonès, del Reus Deportiu; i Dava Torres, del Liceo, que s’estrenarà en un gran torneig amb la Selecció Espanyola.

El combinat femení estarà format per Sara Lolo, Sara Roces i Marta Piquero, del Telecable HC; 5 jugadores del Palau: Laura Vicente, Berta Busquets, Aina Florenza, Mariona Colomer i Laura Puigdueta; Anna Casarramona, del Manlleu; i Anna Salvat, del Vila-sana.

El Mundial tindrà lloc del 6 al 13 de novembre, a la localitat argentina de San Juan, en un escenari mític com el pavelló Aldo Cantoni, amb capacitat per 6000 persones. Allà, el seleccionador riudebitllenc Guillem Cabestany, estarà acompanyat per un altre penedesenc, l’actual preparador del Noia, Pere Varias, que hi concorrerà com a segon entrenador.

Amb motiu de la disputa del Mundial, l’OKLliga s’aturarà el proper 9 d’octubre, ja que el dia 10 l’equip iniciarà la concentració al CAR de Sant Cugat. L’equip masculí buscarà el 18è títol mundial, i el femení el 8è, amb la premissa de revalidar-lo.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: