Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Renfe restableix el servei després d’una avaria que ha paralitzat tota la xarxa ferroviària

Renfe restableix el servei després d’una avaria que ha paralitzat tota la xarxa ferroviària

La incidència s’ha detectat a primera hora del matí i tota la xarxa ferroviària ha quedat paralitzada

Entre un i dos quarts de nou del matí s’ha solucionat l’avaria del sistema de telecomunicacions d’Adif a l’estació de França de Barcelona que ha paralitzat tota la xarxa ferroviària, i s’ha pogut començar a restablir el servei, tot i que, segons ha apuntat Renfe, amb “alteracions de recorregut en algunes línies”.

La incidència s’ha detectat a primera hora del matí, i tota la xarxa ferroviària ha quedat paralitzada: no ha pogut funcionar cap línia de Rodalies, ni de regionals, ni de trens de Llarga Distància que circulen per via convencional a Catalunya i només s’ha pogut iniciar la circulació per les vies d’alta velocitat.

Renfe ha demanat als usuaris que utilitzessin mitjans de transport alternatius. De fet, no se’ls ha deixat ni accedir a les estacions perquè no s’hi acumulessin persones a les andanes. Restabliment de servei, doncs, però amb alteracions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: