Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Moja dona el tret de sortida a la II Volta Ciclista al Penedès aquest divendres

La Volta Ciclista al Penedès arriba enguany a la segona edició, després de la suspensió de la prova els dos darrers anys.

Aquest cap de setmana les carreteres de la comarca tindran el protagonisme dels millors ciclistes junior amb la celebració d’una nova edició de la Volta Ciclista al Penedès. Segona edició d’una prova que va estrenar-se l’any 2019 i els dos darrers havia quedat suspesa per la situació sanitària. Enguany torna amb més entusiasme que mai. El Club Ciclista Catalunya Barcelona, organitzador de la Volta, no ha pogut encabir-la en les dates previstes, al mes de juliol: aquest 2022 la cita arriba a finals de setembre.

La Volta al Penedès 2022 viurà el seu tret de sortida aquest divendres a Moja, davant de l’escola Circell, des d’on es realitzarà la sortida de la primera etapa. Un recorregut de 116,8km, que portarà els ciclistes des del municipi d’Olèrdola, passant per Sant Pere Molanta, Sant Pere de Ribes i Canyelles; la ruta passarà per Castellet, Arboç, Banyeres, Llorenç i comptarà amb les pujades al Coll d’Arca i les Ventoses. Des de Sant Jaume dels Domenys, els ciclistes agafaran el camí de tornada fins a Moja, a la meta situada davant del Celler Cooperatiu.

La Volta es completarà amb 3 etapes més. Dues dissabte: la primera, una contrarrellotge per equips de 16,4km a Sant Sadurní, que començarà a les 10 del matí. I a la tarda, segon round, amb la tercera etapa de 78,9km entre la Capital del Cava i l’Arboç.

L’etapa final de diumenge, de 126km començarà a les 10 del matí a Sant Martí de Tous, i després de passar per Mediona, Font-Rubí, Sant Martí Sarroca, Torrelles, Pontons, acabarà a la Múnia.

Una gran oportunitat per gaudir d’una exigent prova ciclista en un marc incomparable. Tres anys després, tot a punt per a una nova edició de la Volta Ciclista al Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: