Dimecres, 8 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Miki Puerto, un dels nous fitxatges del FC Vilafranca que s’ha estrenat a casa amb victòria

El jugador disputava els 90 minuts de la victòria per 2-1 en el primer partit de lliga contra el Vilassar, dissabte passat.

14 fitxatges és la xifra total de fitxatges aquesta temporada pel FC Vilafranca, a hores d’ara. La setmana passada en l’entrevista posterior al duel contra el Vilassar, però, l’entrenador Ivan Moreno no tancava la porta a l’arribada d’algun jugador més.

Entre els nouvinguts aquest curs, Miki Puerto va ser un dels debutants amb la samarreta del ‘Vila’ a casa. Amb el 14 a l’esquena, el mitjapunta va disputar els 90 minuts de joc sobre el verd. Puerto aconseguia protagonitzar, així, un debut somiat, a casa i amb victòria.

Una gran manera de començar la seva etapa a Vilafranca. Abans, Puerto havia vestit la samarreta de la Damm, en etapa juvenil, el Can Vidalet, Mataró, Europa i Horta. Amb aquests dos últims, disputant dos cursos a la Tercera Divisió. La passada temporada el jugador va tenir la possibilitat de jugar Segona Federació, amb la samarreta del Prat.

Anecdòticament, Puerto té l’honor de ser l’autor d’un dels millors gols de les pretemporades del Vilafranca, al menys dels que quedin proves gràfiques. Va ser l’inici de la remuntada d’un partit contra el Badalona, el passat 26 d’agost, en què l’equip perdia per 3-0 i va acabar guanyant per 3-4.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: