Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola Municipal de Música ha recuperat aquest curs la normalitat prepandèmia

L’escola Maria Dolors Calvet ha iniciat també el curs una setmana abans del que era habitual i ho ha fet recuperant totes les activitats i formacions que oferia abans de la pandèmia.

A més enguany participaran de l’aniversari de l’Associació Catalana d’Escoles de Música.
La formació musical és, des de les primeres edats, un element important pel desenvolupament de les capacitats creatives i de socialització. L’objectiu de l’escola és inspirar en els seus alumnes, tant petits com grans, l’amor per la música. Aquest curs incorporen noves metodologies amb un llibre en plataforma online i l’ús de pissarra digital.
L’escola manté l’oferta de 580 alumnes, com el curs anterior, amb ensenyaments no reglats, però també dóna opció a la via de la professionalització a aquells que ho desitgin. Del total de places, 73 corresponen a incorporacions per a nous alumnes. Com que la demanda era d’un centenar, es va fer un sorteig entre les noves inscripcions per les matrícules.
És una escola autoritzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i membre actiu de l’Associació Catalana d’Escoles de Música.
La seva oferta educativa s’estructura en tres cicles, cadascun dels quals proposa uns aprenentatges propis que l’identifiquen, garantint, al final del recorregut, que l’alumnat assolirà les competències i els objectius pedagògics previstos. A més també dóna cabuda a aquelles persones que sense una formació musical prèvia vulguin incorporar-se a l’escola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: