Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP denuncia la gestió dels pisos de la Casa Feliu

La formació explica que només s’han rebut dues ofertes per dos habitatges dels onze dels que disposa l’edifici

La CUP de Vilafranca demana que la venda de pisos de l’immoble de la Casa Feliu s’aturi i també qüestionen les polítiques d’habitatge de l’equip de govern.

La formació ha exposat en una roda de premsa davant els pisos que només s’han rebut dues ofertes per la compra de dos pisos de de la Casa Feliu, tal com es va comunicar a l’última reunió de la Comissió d’Habitatge de l’Ajuntament. La formació va denunciar al mes de març la venda dels habitatges socials i va exigir que s’aturés el procediment, ja que consideraven que aquesta acció suposaria vendre patrimoni destinat a habitatge social quan a Vilafranca hi ha persones sense casa, desnonaments i pisos de l’ajuntament buits, com era el cas de vuit dels onze habitatges de la Casa Feliu.

Des de la CUP de Vilafranca reclamen que s’aturi la venda dels dos habitatges pels quals s’han rebut les ofertes i que els pisos es destinin a habitatge social per a la gent gran, que era el principal objectiu de la rehabilitació de la Casa Feliu, o que passin a formar part de la borsa d’habitatge de l’Ajuntament a preus assequibles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: