Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junts renova els seus càrrecs territorials a la Vegueria Penedès

Els resultats de les eleccions celebrades la setmana passada han servit per renovar tant l’executiva territorial com les comarcals. Xavier Vidiella és el nou president de Junts a nivell de Vegueria

Xavier Vidiella és, des d’aquesta setmana, el nou president de Junts a la Vegueria del Penedès. La seva candidatura va resultar guanyadora dels comicis amb el 47% dels vots, enfront del 45% de la candidatura liderada pel fins ara coordinador de Vegueria Robert Monzonis.

La nova executiva, que iniciarà les seves accions durant els propers dies, estarà integrada per setze membres del partit, combinant cares conegudes d’executives anteriors amb persones noves.

D’aquesta elecció, n’han sorgit també les noves executives comarcals. Totes les comarques renoven cara visible a excepció del Baix Penedès, on continuarà al capdavant el vendrellenc Josep Maria Llasat. A l’Alt Penedès, Sebastià Moya liderarà la nova executiva comarcal. De la mateixa manera, ho farà Sandra de la Iglesia a l’Anoia. Pel que fa al Garraf, en no haver-se presentat cap candidatura alternativa, ja va quedar ratificat com a nou president el ribetà Albert Bonet fa algunes setmanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: