Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Impuls pel Territori dota amb 300.000 euros 24 projectes amb vocació d’integració social

La Fundació Pinnae ha lliurat aquest dimarts la línia d’ajuts als projectes d’Impuls pel Territori 2022.

Es tracta d’una dotació econòmica conjunta de 300.000 euros per als 24 projectes seleccionats.
Impuls pel Territori, en la seva quarta edició, representa una important línia de suport a projectes i activitats destinades a les persones de la Vegueria Penedès. Els projectes guardonats són iniciatives d’entitats de les comarques penedesenquens que volen donar resposta als reptes actuals de la societat, alineats amb els Objectius pel Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. Com a novetat, la convocatòria d’enguany s’ha adreçat a totes aquelles entitats de l’economia social, incloses les entitats privades no lucratives, que també es dediquen a l’àmbit cultural, artístic, mediambiental o esportiu, a més a més de les entitats d’àmbit social que la convocatòria atenia fins ara.

Entre els projectes seleccionats hi ha iniciatives diverses: l’hort de la creu per a persones grans de Creu Roja; la transformació de la casa de colònies Penyafort de les Parròquies; els castells i Cal Figarot com a integrador social dels Castellers de Vilafranca; el programa educatiu de Cineclub Vilafranca; o l’esport la cultura i el medi ambient com a projecció del territori del Centre Excursionista del Penedès, per posar alguns exemples.

També la Fundació Privada Cultural Pare Manyanet ha obtingut un dels ajuts pel programa + Música.

David Alquézar, Delegat Territorial del Govern de la Generalitat al Penedès, destacava la visió de vegueria d’Impuls pel Territori.

L’acte, celebrat a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer, ha comptat amb la presència de representants de les entitats seleccionades de la convocatòria, que han signat un acord de col·laboració amb la Fundació Pinnae i a qui se’ls ha fet lliurament del diploma de reconeixement que atorga la línia d’ajuts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: