Dimarts, 6 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Immunitat’, de Jordi Casanovas, dona el tret de sortida als espectacles de Vilafranca

L’obra es va dur a terme diumenge a la tarda al teatre Cal Bolet amb totes les entrades venudes

La temporada d’espectacles de Vilafranca va iniciar-se diumenge a les set de la tarda amb l’obra ‘Immunitat’, del vilafranquí Jordi Casanovas, al teatre Cal Bolet i amb totes les entrades venudes. L’obra va estrenar-se a l’estiu al Festival Grec.

‘Immunitat’ explica la història de sis persones que no es coneixen entre elles i són convocades en una sala aïllada per participar en un mostreig demogràfic per a la millora de la gestió de futures crisis. Els han assignat un nombre i una capseta amb dos polsadors: un de verd i un de vermell. Una intel·ligència artificial els farà preguntes relacionades amb la gestió política de la pandèmia de la Covid-19 i elles hauran de votar.

Hauran de mostrar tot allò que creuen que pensen i el que encara no saben que pensen. La ràbia i la frustració acumulades després de tants mesos de restriccions, tragèdies i desgast afloraran per posar a prova el senzill sistema democràtic que els ha plantejat la computadora: votar sí o votar no.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: