Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Funcionament normal de les instal·lacions esportives municipals

La zona esportiva comença a recuperar-se dels efectes de l’esclafit. On hi ha hagut més problemes ha estat al pavelló d’hoquei.

El pavelló d’hoquei està pendent que la companyia de subministre elèctric repari el cablejat malmès i connecti de nou la instal·lació a la xarxa elèctrica. Es preveu que quedi restablert també aquest divendres.

Els accessos per a vianants i per a vehicles van quedar restablerts al llarg del dia . Es va estar treballant per retirar tot l’arbrat caigut i garantint la seguretat dels vials. Les zones d’aparcament seran limitades fins que no es retiri tot l’arbrat caigut i afectat.

El personal del servei d’esports i l’empresa que presta els serveis de consergeria i neteja, així com els equips tècnics del Complex Aquàtic, van estar treballant tota la nit del dimecres i ho van continuar fent al llarg del dia d’ahir per treure l’aigua que va inundar les instal.lacions esportives, netejar els espais afectats i resoldre les incidències.

Les instal·lacions del camp de futbol de l’Espirall i Pavelló Firal restablien els usos programats ahir a la tarda. El Pavelló de La Gamba també es trobava operatiu per permetre els esdeveniments de Festa Major programats per les nits d’ahir i d’avui.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: