Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

FC Vilafranca, Patí i Noia estrenen temporada esportiva a la comarca amb l’inici de lliga

Patí Vilafranca – Alcoi (19:30h), Girona – Noia (20h), i FC Vilafranca – Vilassar (20:30h) és el menú esportiu d’aquest cap de setmana.

Aquest dissabte al vespre es posa en marxa una nova temporada esportiva a la comarca, amb l’inici de les lligues per FC Vilafranca, Patí i Noia. L’encarregat d’obrir foc serà el Patí Vilafranca amb la primera jornada de lliga a a casa contra l’Alcoi. 6 temporades després, els vilafranquins tornen a l’OKLliga. La millor

El conjunt de Toni Porta comença la temporada amb els reforços estivals de Marc Palau, Arnau Güell, Pablo del Rio, Pol Ferrer a la porteria, però sense Xus Fernández, que no tornarà a les pistes fins a inicis de l’any que ve. Patí Vilafranca – Alcoi, un partit que, a més, es podrà seguir en directe per Penedès TV, amb la locució de Xavi González, i per Ràdio Vilafranca, amb Josep Gumà, a partir de les 19:30h.

Mitja hora més tard, a les 20h serà torn pel Noia, que també s’estrenarà dissabte al vespre. Una setmana després de disputar la Supercopa, el conjunt entrenat per Pere Varias, buscarà començar amb bon peu a la sempre difícil pista del Girona.

I l’atapeida tarda de dissabte es tancarà amb el primer partit de la temporada pel FC Vilafranca, un any més a la Tercera Divisió, i amb Ivan Moreno al capdavant. El degà se les veurà amb el Vilassar, a partir de les 20.30h, al Municipal.

Després d’un mercat mogut, amb 14 incorporacions, l’equip encetarà el camí per assolir l’objectiu principal de la permanència i viure un curs més tranquil que l’anterior.

El Vilafranca – Vilassar es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca, amb la locució d’Antoni Carbó i Xavi Sans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: