Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Mossos investiguen el robatori de cablejat de coure en l’enllumenat de Sant Pere Molanta

Els Mossos investiguen el robatori de cablejat de coure en l’enllumenat de Sant Pere Molanta

En altres municipis propers a Olèrdola també s’han produït robatoris d’aquest tipus durant les darreres setmanes

Els Mossos d’Esquadra estan investigant el robatori de cablejat de coure registrat en l’enllumenat públic de Sant Pere Molanta. Segons han confirmat els agents municipals d’Olèrdola, aquest divendres a les 8 del matí es rebia l’avís de veïns de Sant Pere Molanta advertint que estaven obertes les portelles de fanals de llum del passeig de Vila Maimona i del carrer de Cal Sadurní.

Al lloc dels fets s’ha pogut constatar el robatori de cablejat que enllaça fanals d’aquests carrers, amb una afectació mínima de 200 metres lineals de la instal·lació. El servei d’enllumenat públic d’aquest sector es restablirà un cop s’hagi reparat l’avaria.

En altres municipis propers a Olèrdola també s’han produït robatoris d’aquest tipus durant les darreres setmanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: