Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els guanyadors del sorteig del Firart trien les obres que s’enduen a casa seva

El teatre del Casal ha estat l’escenari on els guanyadors del sorteig del Firart d’aquest any han hagut de triar la seva obra preferida per a quedar-se-la

El Firart 2022 s’ha dut a terme amb la novetat del sorteig enlloc de la tradicional subhasta que s’havia fet en anys precedents. La guanyadora del sorteig va ser Maria Angels Just que, acompanyada de la seva família, va acabar triant una obra de l’artista vilafranquina Neus Villar-Gortázar que té com a element de referència el campanar de Santa Maria

Pel sorteig del Firart d’aquest 2022 s’han acabat venent 555 butlletes que han suposat 5.550 euros de recaptació per a la festa major. 39 d’aquestes butlletes van ser les elegides durant el sorteig i els corresponents propietaris van aplegar-se al Casal per a visionar les obres i triar la que volien endur-se cap a casa seva.

El nou format de funcionament del Firart ha tingut una molt bona acollida per la major part de les persones que hi han participat enguany.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: