Dimarts, 6 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca, a oblidar l’accident de Nou Barris en la visita de l’Europa a casa

Dissabte, a les 18:30h, els d’Ivan Moreno reben un Europa que suma 6 punts de 6 possibles i dues porteries a zero.

Aquest dissabte, a partir de 2/4 de 7 de la tarda, el FC Vilafranca buscarà oblidar la dura derrota del passat cap de setmana al camp de la Montañesa. Serà al Municipal rebent la visita de tot un Europa, equip que ha començat la lliga en plena forma, amb dues victòries per dos gols, i dues porteries a 0.

La darrera va ser el passat diumenge al Nou Sardenya contra el Girona B, en el partit de la jornada. L’equip aconseguia doblegar el filial gironí amb un gol a cada part, per mantenir-se com a líder del grup 5 de Tercera.

El Vilafranca ve de rebre 4 gols a la Bombonera de Nou Barris, en un partit per l’oblit en què l’equip no va mostrar senyals de vida, sobretot en la segona meitat.

Davant l’Europa, bon aparador per recuperar sensacions, i intentar treure un bon resultat: per què no, una victòria?

De cara al partit de dissabte l’equip d’Ivan Moreno ja no podrà comptar amb el defensa Marc Rayo, que s’ha desvinculat de l’entitat vilafranquina per posar rumb a un altre equip de Tercera Divisió, el Sants. Els barcelonins, després de confirmar la seva presència a la categoria a darrera hora, segueixen reforçant l’equip. És la quarta baixa del Vilafranca des que va començar la temporada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: