Dimecres, 8 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca, a per la segona victòria de la temporada, contra la Montanyesa

Pel duel de diumenge (12h, en directe per Ràdio Vilafranca) Ivan Moreno no podrà comptar amb el defensa Oscar Reche, que va ser expulsat en el primer partit contra el Vilassar.

Aquest diumenge a partir de les 12 del migdia, i en directe per Ràdio Vilafranca, el FC Vilafranca disputa la segona jornada del campionat de lliga de Tercera Divisió, amb la visita a la Montañesa, al municipal de Nou Barris. Oportunitat per sumar la segona victòria consecutiva en aquest inici de temporada, després d’estrenar-se amb victòria a casa contra el Vilassar.

Ara, els penedesencs tornen a un dels camps clàssics del futbol català, per enfrontar-se amb un equip que enguany torna a la 5a categoria del futbol nacional.

En la jornada inaugural de la temporada els barcelonins iniciaven la lliga amb derrota contra un dels conjunts més forts de la categoria com és el filial del Girona. En aquell partit, el Girona B colpejava primer per partida doble: primer al minut 19 amb gol de Karim el Kiraoui, i només 4 minuts més tard amb una diana de Joel Roca.

Amb el 2-0 en contra, la Montañesa aconseguia retallar diferències just abans del descans. Al minut 44, Favio Osorio feia el 2-1, un resultat que ja no es mouria al segon temps.

Pel que fa al Vilafranca, victòria per 2-1 contra el Vilassar, amb gols d’Ashot, i Oscar Reche, tot i que Gonzalo Moya retallaria diferències a un quart d’hora del final, però posar emoció després de l’expulsió de Reche al cantó local. En la prèvia del partit Ivan Moreno destacava el que més li va convencer del partit de fa una setmana.

L’entrenador comenta que la victòria és la millor medecina per disipar dubtes. L’objectiu de diumenge és ben clar: sumar la segona victòria del curs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: