Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Sant Ramon redebuta a Primera Catalana amb empat a 3 en el derbi contra el Cubelles

L’equip guanyava per 3-2 a 10 segons pel final del partit, però el Cubelles aconseguia empatar, sense deixar marge de reacció per l’equip col·legial.

Gairebé quatre mesos després d’aconseguir l’ascens a la Primera Catalana, l’equip sènior masculí del Club Patí Sant Ramon ha redebutat a la categoria sumant un punt en la primera jornada de lliga davant el Cubelles.

Derbi intercomarcal per començar la temporada amb optimisme, estrenant el caseller en l’estrena lliguera. Per l’equip de Litus Martínez, gols de Jordi Catasús, Gerard Bujaldón i Joan Munné. Pel cantó visitant, actuació destacada de Rubén Gómez, autor d’un hat-trick. L’equip guanyava per 3-2 a 10 segons pel final, quan els garrafencs van empatar el partit.

De cara al nou curs, l’equip no renuncia a intentar ser uns dels equips capdavanters de la categoria, per intentar accedir a la segona fase per lluitar per un possible ascens. La competència no ho posarà fàcil.

Dissabte a la tarda, abans de la disputa del partit de Primera Catalana, l’entitat presentava els seus 14 equips de les diferents categories. La base es forta, des del club apunten que comença a ser difícil trobar nens en les categories d’iniciació.

En els propers mesos, el president de l’entitat posarà punt i final al seu mandat de 14 anys. Després de mesos de treball conjunt amb els propers dirigents, el relleu per part d’una nova junta està assegurat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: