Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pregonet de Pau Garcia obre una multitudinària Festa Major dels Petits

Setembre ha donat la benvinguda al penúltim dia de la més desitjada amb la celebració de la Festa Major dels Petits.

Una festa que enguany ha mostrat la seva vessant solidària, col·laborant amb la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer, i amb protagonisme d’un jove supervivent d’aquesta malaltia, com el vilafranquí Pau Garcia.

Als seus 17 anys, Garcia relatava al seu pregonet la seva història de superació, al deixar enrere una malaltia que va patir als 9 anys, emfatitzant la devoció que sent per la festa major i com aquesta ha estat un pilar fonamental en la seva vida. Minuts abans de començar explicava les seves sensacions als nostres micròfons.

Des de la Fundació Joan Petit, satisfacció per poder participar en un nou esdeveniment solidari a Vilafranca, on l’entitat porta un bon grapat d’anys, per exemple amb el torneig d’hoquei, que va tenir lloc el passat mes de novembre.

Un pregó que va precedir l’aparició de Pilarin Bayés a l’escenari per explicar la història d’en Pau a través de les seves il·lustracions. Posteriorment a la Rambla Sant Francesc amb la tronadeta es va donar el tret de sortida a la cercavila pels carrers del centre fins a la Plaça de la Vila. Un recorregut que també va portar la resta del seguici per la Rambla Nostra Senyora, carrers de la Parellada, la Palma, i Sant Joan.

Davant de l’Ajuntament els diferents balls van exhibir-se sota l’atenta mirada d’una plaça plena de gom a gom, durant el ball de lluiment. Durant la celebració dels balls, també tenia lloc un berenar solidari a benefici de la Fundació Joan Petit Nens amb càncer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: