Dimecres, 1 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí vol arrencar davant el Caldes i el Noia posar quarta davant el Reus

Després de dues derrotes seguides, el Patí vol sumar la primera victòria del curs. Diumenge, el Noia buscarà la quarta consecutiva, rebent la visita del Reus.

Aquest cap de setmana, Patí Vilafranca i Noia tornaran a l’acció pocs dies després de disputar partits entre setmana, amb resultats dispars per tots dos.

El Patí sumava la segona derrota de la temporada davant l’Igualada en un duel disputat a la Poliesportiva i en el quel l’equip sempre va anar remolc d’un conjunt visitant amb les idees més clares de cara a porteria.

Els de Toni Porta visitaran dissabte, a les 20h, la pista del Caldes, conjunt que dimarts sumava un bon empat a la pista del Reus Deportiu.

Ara tots dos equips es veuen les cares amb el mateix objectiu: sumar la primera victòria de la temporada. El Caldes ara mateix només suma un punt de nou possibles; els vilafranquins encara no han estrenat el caseller.

Millor van les coses per Sant Sadurní. El Noia de moment protagonitza un gran inici de lliga, sumant 3 victòries de tres possibles. Després d’una estrena lliguera ajustada a la pista del Girona. En la darrera jornada victòria solvent per 0-5 a la pista del Sant Cugat. Aquest diumenge a les 19:30h, Noia – Reus a l’Ateneu, un dels partits de la temporada.

El Vilafranca, a per la primera victòria de la temporada, Noia a seguir amb la gran ratxa inicial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: