Dijous, 25 d'abril de 2024

El Patí Vilafranca reacciona sense premi, i cau en el redebut a OKLliga contra l’Alcoi (2-4)

L’equip de Toni Porta va igualar un 0-2 en contra, però va acabar perdent per 2-4 contra l’Alcoi en el primer partit de lliga. El cap de setmana l’equip descansarà i no jugarà fins el proper dia 20.

El Patí Vilafranca es va quedar a les portes d’estrenar la temporada amb victòria a casa, però un Alcoi més efectiu va acabar emportant-se els tres punts en la seva visita a la Poliesportiva, imposant-se per 2-4.

En la primera part, l’Alcoi va colpejar primer, amb gol de Gonzalo Pérez als 13 minuts de joc. En el primer temps, nombrosos intents sense premi dels vilafranquins, que es trobaven amb un Alcoi ben plantat a darrere.

Amb el 0-2 de Gonzalo Pérez, un Patí més convençut va plantar cara i va somiar amb la remuntada, responent ràpid. Primer amb una gran acció, de Joan Vázquez per fer l’1-2, i a 6 pel final, amb l’empat d’Arnau Ribas.

Al final, un Vilafranca amb manca d’encert amb la bola aturada veia com el debut somiat s’escapava amb dos gols pràcticament seguits de Formatjé i Gonzalo Pérez, completant el hattrick.

Tot i la derrota, bones sensacions amb un Patí que va deixar clar que encara queda marge de millora. Una de les grans notícies, la sòlida actuació de Pol Ferrer a la porteria.

Amb el Calafell – Patí Vilafranca, ajornat per la disputa de la Continental Cup per part dels de Ferran López, el proper compromís arribarà a la 3a jornada: dimarts 20 de setembre, a casa contra l’Igualada.